Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

Arati bine si ai un spirit pozitiv – ai cu siguranta succes

Arati bine si ai un spirit pozitiv – ai cu siguranta succes

Domnisoarelor si doamnelor, cand va spun : “ sa arati bine este important! “ nu este
un cliseu sau o strategie de marketing pentru mine ca estetician, este un sfat dat din
suflet , ce a adus multe beneficii celor ce l-au urmat.
O imagine atragatoare va creeaza o stare pozitiva. Cind va priviti in oglinda si va place ce vedeti , incepeti ziua cu un tonus bun . Dar pentru ca lucrul acesta sa se intimple este nevoie sa va acordati mai multa atentie , sa aveti grija de imaginea dumneavoastra.
Sa ne imaginam ca trebuie sa participam la un interviu pentru o noua slujba, multe dintre noi ar spune ‘’ important este ce studii am si ce experienta profesionala am “ – de acord, dar sa nu uitam ca primul impact este cel vizual .
Ingrijirea trebuie sa fie o rutina, nu ceva ce facem atunci cind trebuie sa participam la un eveniment. Trebuie sa fim frumoase in fiecare zi, nu doar citeva zile pe an. Sa facem asta pentru noi , pentru propria noastra satisfactie.
Nu toate femeile au o infatisare de fotomodel, dar in mod sigur toate ar putea cu un minim de efort sa isi ingrijeasca parul, tenul, unghiile si silueta.
Incercati si o sa vedeti cit de mult va schimba look-ul in bine, un ten luminos , sprincenele bine pensate, parul aranjat intr-un mod care sa va avantajeze.
Din pacate multe femei se gindesc sa apeleze la estetician atunci cind ridurile sunt multe si adinci si cind formele au devenit mai mult decit rubensiene, cind au aparut complexele si frustrarile. Stiu ca majoritatea dramuiti fiecare banut , de aceea promovez programe de ingrijire pe care sa si le poata permite orice femeie. Imi place sa vad cum infrumusetarea creaza o stare de bine si multumire.
Avind un fizic placut si un spirit pozitiv, increderea in propria persoana creste .
Spiritul pozitiv ne ajuta sa depasim mai usor obstacolele, sa invingem depresiile si ingrijorarea. Starea de bine si gindurile pozitive se transmit si celor din jur, de aceea cu totii cautam compania persoanelor pozitive.
Persoanele pozitive sunt cele care constientizeaza starea de bine , sunt cele care au ginduri minunate si gasesc posibilitati de a le pune in practica, sunt cele pentru care scara valorilor incepe de la zero si merge catre plus infinit.

Deci sa concluzionam :
Arati bine si ai un spirit pozitiv, deci ai incredere in tine si ai succes.
Eu va invit sa incepem cu primul pas. Mai mul despre mine si despre ceea ce fac aflati pe
www.anniela.ro si pe pagina de Facebook cu acelas nume.

admin