Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

SAPUN NATURAL VERSUS DETERGENT

SAPUN NATURAL VERSUS DETERGENT

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, pentru ca uleiurile naturale ( ingredient principal al sapunurilor ) se gaseau din ce in ce mai rar si erau din ce in ce mai scumpe, oamenii de stiinta s-au straduit sa gaseasca inlocuitori sintetici ai materiilor prime pentru fabricarea sapunurilor, rezultand detergentii sintetici.
Acestia contineau substante chimice ce curatau si parfumau hainele, dar care nu ar fi trebuit sa vina in contact cu pielea, fiind alergeni si substante cancerigene. Datorita pretului redus au patruns si in industria cosmetica, inlocuind sapunurile.

De ce nu este bine sa folosim detergent solid in loc de sapun natural?

Din cauza detergentilor pielea multor oameni a venit in contact cu substante chimice agresive care provoaca uscaciunea pielii si probleme dermatologice.Din pacate cremele si lotiunile(alte chimicale) nu rezolva cauza ci doar efectul.

Revenirea la natural

In ultimii ani tot mai multi oameni din intreaga lume revin la produsele cosmetice naturale http://www.anniela.ro/secretele-frumusetii-orientale/ si in mod special la sapunurile naturale.
 

Motivul ?

Spre deosebire de sapunul detergent, sapunul natural este un adevarat rasfat pentru piele, veti simti imedial diferenta cand il veti folosi, va veti convinge ca el ingrijeste, hraneste si vindeca pielea.

admin