Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

Tratamentele de intretinere a tenului tin departe bisturiul chirurgului estetician

Tratamentele de intretinere a tenului tin departe bisturiul chirurgului estetician

Mai intai sa vedem  CE INTELEGEM PRIN TRATAMENTE DE INTRETINERE A TENULUI ?

In jurul varstei de 35 ani tenul incepe sa resimta actiunea nociva a factorilor de mediu, a puluarii, a stresului, a fumatului si a  cosmeticelor si fardurilor alese la intamplare.

Stilul de viata haotic, consumul de alimente nesanatoase, consumul redus de apa, isi pun si ele amprenta , dand tenului aspectul lipsit de stralucire, gras, ridat. Pentru a evita aparitia acestor probleme de sanatate a pielii, este nevoie sa ne ingrijim tenul zilnic si saptamanal, acasa.

 

Si de cel putin o data pe luna este necesara o vizita la cabinetul de cosmetica pentru un tratament profesional.

 

Tratamentul lunar de intretinere facut de cosmeticiana inseamna o curatare profunda, hidratare, vitaminizare, lifting,folosind aparate si metode specifice.

 

Ingrijirea trebuie continuata acasa. Zilnic tenul trebuie demachiat si curatat, preferabil cu un sapun din ingrediente naturale, dupa care se aplica crema.Dimineata dupa curatare se aplica crema de protectie si seara crema hidratanta / nutritiva   specifica tipului de ten.

Saptamanal se aplica o masca potrivita tipului de ten.

 

 

DE CE AVEM NEVOIE  DE TRATAMENTUL DE INGRIJIRE A TENULUI?

Asa cum spuneam si in titlu, ingrijirea sistematica a pielii, tine departe bisturiul chirurgului estetician. Hidratarea si vitaminizarea pielii incepute in jurul varstei de 30 ani, incetinesc procesul de imbatranire .

Este mult mai bine sa previi decat sa tratezi este un principiu din medicina care se poate aplica cu success si in cosmetica.

CUM SA ALEGI CEL MAI POTRIVIT TRATAMENT PENTRU TINE ?

Aici intervine profesionalismul terapeutului caruia te adresezi. Orice tratament cosmetic incepe cu analiza de ten. Analiza de ten corecta este cheia succesului oricarui tratament facial. Dupa analiza de ten, se identifica problemele si se stabileste schema de tratament pentru a aduce tenul cat mai aproape de normal. Un ten normal nu are porii dilatati, nu are comedoane, nu are iritatii, este bine hidratat, tonic, luminos.

Ultima estapa este stabilirea programului de ingrijire acasa . Recomandarea cremelor potrivite pentru problemele de ten pe care le are fiecare persoana.

admin