Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

SECRETELE MENTINERII SANATATII SI FRUMUSETII PIELII

SECRETELE MENTINERII SANATATII SI FRUMUSETII PIELII

Putem sa ne mentinem sanatatea si frumusetea pielii fara a apela la metode invazive.

MASAJUL  FACIAL, mai ales SHIATSU FACIAL,  ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii si  incetineste procesului de imbatranire.
Masajul este considerat a fi una din cele mai vechi forme de vindecare. Alaturi de numeroasele beneficii oferite pielii, Shiatsu facial ajuta la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap si migrenelor.

Sedintele regulate de masaj Shiatsu facial sunt recomandate pentru fermitatea si stralucirea pielii, minimizarea liniilor fine si ridurilor, pentru eliberarea tensiunii.
Este o terapie ce include nu doar fata, ci si gatul si decolteul.

Are efect calmant, reda elasticitatea si supletea tenului, reduce ridurile si ajuta la ridicarea pometilor. SHIATSU facial elibereaza stresul acumulat in corp, incetineste procesul de imbatranire si ajuta la oxigenarea celulelor, eliminand astfel toxinele.

Beneficii – SHIATSU Facial

SHIATSU facial poate fi un masaj de sine statator sau poate fi inclus intr-o experienta mai completa, care sa implice intreg corpul. La nivelul fetei exista multi nervi si puncte de presiune care transforma aceasta forma de masaj intr-un rasfat. Fie ca sunteti in cautarea unei modalitati de relaxare sau doriti sa evadati din rutina, pur si simplu, Shiatsu facial este recomandat pentru beneficiile sale asupra intregului organism.

– Imbunatatirea starii de spirit – SHIATSU facial scade nivelul anxietatii si poate transforma o stare de spirit negativa intr-una pozitiva.

– Prevenirea ridurilor – stresul de zi cu zi duce la formarea tensiunii in muschi specifici. Liniile fruntii, cele dintre sprancene si de-a lungul buzelor pot fi relaxate si diminuate cu ajutorul acestei variante de SHIATSU, bland, calm si specific. Combinarea Shiatsu facial cu o crema hidratanta ajuta la reducerea ridurilor si a uscaciunii pielii.

– Ameliorarea congestiei sinusurilor intalnita in cazul alergiilor – poate fi util in cazul ameliorarii simptomelor alergice. Acumularea de mucus la nivelul sinusurilor poate duce la presiune, inflamatie si dureri de cap. SHIATSU facial ajuta la eliminarea secretiilor, imbunatateste drenajul si evita congestia.

-Detoxifierea organismului- sistemul limfatic joaca un rol important pentru starea generala de sanatate a organismului. Limfa este un lichid limpede care elimina toxinele din organism. Lipsa de miscare poate incetini sistemul limfatic si poate duce la acumularea de toxine. Ganglionii limfatici sunt raspanditi pe intreaga zona a fetei, mai ales de-a lungul marginii barbiei si a liniei maxilarului. Shiatsu facial stimuleaza vasele limfatice si faciliteaza eliminarea toxinelor din zona fetei.

admin