CINDERELLA- inteligent si eficient

CINDERELLA- inteligent si eficient

Este un tratament dermato-cosmetic , numit si ”lunch time mesotheraphy” pentru ca datorita folosirii produselor ce combina cele mai pure extracte naturale cu ultimile descoperiri stiintifice, rezultatele lui sunt apropiate de cele obtinute in urma unei sedinte de mezoterapie.

In ce consta tratamentul, descrierea produselor folosite si rolul lor.

Un tratament corect de ingrijire a pielii incepe cu o curatare faciala profunda. In cazul de fata curatarea se face cu :

INSTANT PAINTLESS PEEL – gel peeling cu enzime de fructe ce are un efect instant. Inlatura celulele moarte de pe suprafata pielii, asigura un aspect curat si luminos. Confera tenului o textura matasoasa, calmeaza si uniformizeaza.

Apoi se stimuleasa pielea cu AHA +EFG SKIN BOOSTER – acest produs contine un complex de 5 acizi de fructe( la o concentratie care ne permite sa il folosim si in sezonul cald ) si EFG – EPIDERMAL GROWTH FACTOR.

Factorul de crestere este o proteina care apare in mod natural in piele si care suplimentata din exterior ajuta la refacerea pielii prin stimularea aparitiei celulelor noi. ACEST PRODUS ( AHA+ EFG SKIN BOOSTER )OFERA O STIMULARE A PIELII ASEMANATOARE CU MEZOTERAPIA.

Ultima etapa a tratamentului este aplicarea unei masti cu factor de crestere si acid hialuronic.

Sunt trei tipuri de masti EFG din care alegem pe cea potrivita tipului de ten.

1.Masca de calmare, revitalizare, hidratare, stimularea sintezei de colagen.

2 Masca rejuvenare si lifting , cu proprietati de regenerare a tesutului, hidratare profunda, efect puternic antirid si lifting.

3 Masca depigmentare si rejuvenare cu efect puternic de luminozitate.

i

admin