Tratamente cosmetice avansate pentru clienti pretentiosi

Tratamente cosmetice avansate pentru clienti pretentiosi

Ingredientele cheie folosite pentru obtinerea rezultatelor de exceptie sunt produse de ultima generatie cu efecte imediate. Formulele lor( rezultat al cercetarii stiintifice avansate) si combinatiile unice de substante active, fac posibile rezultate remarcabile si de durata.

Aceste ingrediente cheie sunt :

ACIDUL HIALURONIC cu masa moleculara mica. De ce se pune accentul pe masa moleculara? Pentru ca de obicei in produsele cosmetice se foloseste AH cu diametru molecular de 3000 de nanometri, in timp ce spatiul intercelular este de 100 nanometri. Acest lucru face imposibil patrunderea AH in straturile profunde ale pielii.

Acidul hialuronic, folosit de mine in tratamente, are dimensiunea moleculara de aproximativ 5 nanometrii, cu nivel ridicat de ionizare, ceea ce inseamna ca poate patrunde profund in piele fara injectare.

Ce este acidul hialuronic ??????

Din punct de vedere chimic este o polizaharida care se gaseste in mod natural in piele, in tesutul conjunctiv al organismului, pentru mentinerea hidratarii profunde.

Rolul:

Stimuleaza productia de colagen

Colagenul este o proteina din piele care o mentine elastca si ferma.Pe masura ce pielea imbatraneste nivelul de colagen scade si ast fel apar ridurile. Insa aportul suplimentar de AH stimuleaza productia de colagen avand astfel un efect anti-age.

Hidratarea si cresterea rezistentei si elasticitatii pielii

Are capacitatea de a retine apa in tesut, pana la de 1000 de ori greutatea moleculei proprii. Mentinand hidratarea tesut si stimuland totodata nivelul de colagen, acidul hialuronic contribuie la mentinerea pielii tinere si elastice.

Lubrifierea cartilajelor si articulatiilor

La nivelul articulatiilor si cartilajelor, acidul hialuronic actioneaza precum o bariera in jurul fiecarei celule.

Cicatrizarea leziunilor

Acidul hialuronic are un rol important si in procesul de regenerare al pielii, deci de cicatrizare a leziunilor la nivel cutanat.

EFG ( FCE )

Cel de-al doilea ingredient cheie, pot spune ”cheie a succesului tratamentului” este:

FCE- factorul de crestere epidermala – o proteina care ca si acidul hialuronic apare natural in celulele pielii noastre.

Rolul principal al FCE este repararea pielii prin promovarea sintezei ADN si a proliferarii celulelor.

In urma tratamentelor cu produse ce contin FCE se observa hidratare profunda, reducerea ridurilor si a hiperpigmentarii.

Factorul de crestere epidermala ajuta la aparitia de noi celule, imbunatateste bariera de protectie naturala a pielii, elasticitatea, ajuta la disparitia hiperpigmentarii si cicatricilor.

admin