Despre Mine

Povestea si filozofia mea.

Povestea mea!

Ma numesc Daniela TOMESCU si va multumesc ca imi acordati cateva minute din timpul dumneavoastra pentru a ma cunoaste pe mine si activitatea mea.

 

Despre mine va pot spune ca sunt printre putinii fericiti care isi obtin suportul financiar, din ceea ce iubesc sa faca. Nu a fost asa dintotdeauna. Prima mea profesie a fost cea de inginer. Trecerea de la inginerie la cosmetica am facut-o cu o usoara strangere de inima deoarece ma pregatisem multa vreme sa fiu un bun inginer, dar nu m-am regasit in aceasta profesie. Atunci cand iti gasesti adevarata cale profesionala, oamenii simt daruirea si pasiunea cu care ii intampini, si astfel timpul petrecut in cabinetul de cosmetica se transforma intr-o experienta a frumusetii si a starii de bine.

 

In decursul acestei transformari, viata m-a purtat catre lumea orientala unde am descoperit, inteles si apreciat cultura ingrijirii pielii a femeilor de pe acele meleaguri. Traind pentru o perioada in acest mediu, am experimentat beneficiile ritualurilor de infrumusetare care se adreseaza atat exteriorului cat si interiorului. Am adus cu mine, stiinta practicarii acestor ceremonialuri pe care o impartasesc cu toata increderea si dragostea.

Filozofia mea!

Cred in si pretuiesc individualitatea fiecaruia, de aceea acord toata atentia si grija personalizarii tratamentelor. Lucrez cu pasiune, daruire si sinceritate deoarece doresc sa aduc un aport de frumusete si bine in viata fiecaruia. Totodata, aceasta credinta ma indeamna la o perfectionare continua in diverse metode inovatoare de tratament, cu produsele cosmeticii secolului XXI. Totul se petrece intr-un spatiu de lucru care rezoneaza si completeaza filozofia personala.

Diplome obtinute!