Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

BEAUTY LOVES NUTURE!

BEAUTY LOVES NUTURE!


In epoca injectiilor cu acid hialuronic si a botoxului sa ne amintim de metodele traditionale de intinerire si mentinere a sanatatii pielii. Cea mai cunoscuta este masajul.
Facut in mod regulat cu produse de calitate, masajul facial incetineste procesul de imbatranire si da stalucire tenului.
Masajul transforma starea de spirit negativa intr-una pozitiva,
stimuleaza sistemul limfatic accelerand detoxifierea, elimina stresul, accelereaza circulatia sanguina periferica facilitand oxigenarea celulelor pielii, tonifiaza muschii relaxati ( masajul cu efect de lifting) .
Pentru a avea efectele pomenite mai sus, masajul trebuie facut folosind produse bio certificate. Am profitat de calatoria in Maroc pentru a-mi procura uleiul de argan certicat ECOCERT.
Virtutile terapeutice ale uleiului de argan:
contine toate toate tipurile de antioxidanti naturali recomandati pentru prevenirea imbatranirii premature.
hidrateaza profund
ofera relaxare si frumusete celor ce stiu sa-l foloseasca inteligent
stimuleaza oxigenarea celulelor pielii
neutralizeaza radicalii liberi.

admin