Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

CUM SCAPI DE RIDURI RAPID SI FARA INJECTARE !

CUM SCAPI DE RIDURI RAPID SI FARA INJECTARE !

CUM SCAPI DE RIDURI RAPID SI FARA INJECTARE !!!

Tendintele actuale in estetica medicala sunt de a reda fetei un aspect natural si intinerit cu pastrarea mimicii si a expresivitatii.
Speriati de procedurile ce necesita injectarea acidului hialuronic, care au creat celebrele ” boturi de rata” ori de injectarile cu toxina botulinica ce au impietrit fruntea si au ridicat mefistofelic colturile sprancenelor, multi devin reticenti la simpla idee de corectare a ridurilor.
Aparitia acestora este semnalul de alarma pentru declansarea procesului de imbatranire facial. Imbatranirea pielii se accelereaza daca nu se intervine la timp.
Din fericire pentru cei ce isi doresc pastrarea aspectului tanar cat mai mult timp exista o procedura noninvaziva de hidratare profunda si refacere a retelelor de colagen.
Procedura este mezoterapia virtuala multipolara.
Ce inseamna mezoterapie multipolara/ dermoporatie ?
Este livrarea transdermala concentrata a substantelor cosmetice prin parametrii optimizati:
frecventa, durata impulsului, voltaj/tensiune.
Aparatul folosit uneste actiunea a trei tehnologii de permeabilizare a pielii si introducere a substantelor.
Aceste tehnologii garanteaza rezultate imediate excelente.
Produsul cu putere de regenerare a pielii este: esenta matasoasa bio-hialuronica ce contine o concentratie mare de acid hialuronic cu molecula foarte mica , ceea ce ii parmite sa patrunda adanc in epiderma, redandu-i fermitatea si prospetimea.Aceasta esenta impreuna cu vitaminele si alte substante revitalizeaza vizibil tenul.
Naturaletea este atributul acestui tratament, efectuat cu un apparat din noua generatie de dispositive. Confortul in timpul procedurii este garantat fara riscul efectelor secundare.
Procedura propriuzisa si partea de pregatire dureaza aproximativ 45 min.
Zonele care pot fi tratate sunt : fata, decolteu, zona perioculara.
PROGRAMARI: 0741160612 http://www.anniela.ro/tratamente-dermatocosmetice/

admin