Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

Reinnoirea celulelor pielii prin tratamentul de rejuvenare faciala cu retinol si alpha-beta hidroxiacizi

Reinnoirea celulelor pielii prin tratamentul de rejuvenare faciala cu retinol si alpha-beta hidroxiacizi

Acest lucru se realizeaza printr-un tratament intensiv de rejuvenare a tenului. Gama de produse profesionale folosita pentru tratamentul cosmetic este conceputa pentru a imbunatati vizibil conditia tenului. Combinatia de alpha hidroxiacizi si retinol, alaturi de alte ingrediente cu rol antioxidant, accelereaza ritmul de reinnoire a celulelor pielii, stimuleaza sinteza de colagen si diminueaza aspectul ridurilor.

Tratamentul este adecvat pentru toate varstele, de la tenul tanar cu probleme si semne post acnee pana la tenul matur patat si lipsit de vitalitate.

Prima etapa a tratamentului este curatarea tenului cu demachiant pentru indepartarea produselor de make-up. Pentru o buna curatare se foloseste  si sapunul ” alpha-beta cu retinol restoring soap”.

Dupa care se aplica un strat uniform de peeling enzimatic pentru desprinderea celulelor moarte si pregatirea tenului pentru etapa urmatoare. Acest peeling bland se aplica si pe zona ochilor pentru estomparea cearcanelor si un plus de luminozitate.

 

 

Apoi aplicarea peelingului din acizi naturali derivati din fructe, cunoscuti pentru proprietatile lor de regenerare si intinerire a pielii.

 

 

 

 

 

 

  Dupa indepartarea acestui peeling urmeaza masca ” alpha beta cu retinol brightening mask” care da stralucire tenului. Aceasta masca antiage imbogatita cu ceai verde, acizi de fructe, vitamin C si retinol imbunatateste aspectul pielii si o culoare uniforma.

 

 

 

 

 

Tratamentul se termina cu un masaj relaxant si aplicarea cremei de protectie

Beneficiile acestui tratament :

  • asigura tenului aspectul tanat si sanatos
  • stimuleaza reinnoirea celulara
  • netezeste ridurile fine
  • imbunatateste supletea si fermitatea pielii
  • stimuleaza sinteza de colagen
  •  trateaza semnele post acneice
  • uniformizeaza culoarea si textura pielii
  • confera aspect radiant si intinerit

Rezultatul este vizibil dupa primul tratament dar pentru a obtine toate aceste beneficii trebuie repetat cel putin o data pe luna sau unde este necesar se face tratament intensiv in pachete de 4-5 sedinte la un interval de 7-10 zile.

Pentru continuitate  si rezultate concrete de lunga durata este necesara ingrijirea la domiciliu.

Cremele pentru acasa sunt furnizate de mine impreuna cu programul zilnic de ingrijire. La achizitionarea lor beneficiati de reducere.

admin