Politica de confidentialitate!

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare, setari si retragerea acceptului, va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate.

 

MASCA DETOXIFIANTA CU ARGILA RHASSOUL SI NAMOL SAPROPELIC

MASCA DETOXIFIANTA CU ARGILA RHASSOUL SI NAMOL SAPROPELIC

Ajuta la purificarea si restabilirea echilibrului natural al tenului, in acelas timp stimuleaza metabolismul celular, incetinind procesul de imbatranire a pielii.

Imbina perfect proprietatile celor doua componente care lucreaza sinergic.

Namolul sapropelic este bioenergetic pentru ca prin aplicarea sa la nivelul pielii este posibil transferul de principii active, in special al microelementelor care ajung pana in hipoderm si isi exercita efectele benefice.Extractul de namol este un complex mineral organic si enzimatic care prin cei 12 aminoacizi pe care ii contine, contribuie la reconstructia invelisului acid al epidermului, avand rol hidratant si protector.Sarurile minerale continute de namol permeabilizeaza epidermul la peptide si aminoacizi, care stimuleaza sinteza de colagen si inhiba enzimele care distrug retelele de colagen si elastina, avand astfel rol de incetinire a proceselor de imbatranire.

Pentru a folosi la maxim proprietatile namolului sapropelic, acesta se amesteca cu argila rhassoul. Foarte cunoscuta si apreciata pentru proprietatile de curatare a pielii si parului.Cuvantul ” rhassoul” este de origine araba unde ” rhassala” inseamna a spala. Argila rhassoul este de origine vulcanica, provine din Maroc unde a fost folosita din cele mai vechi timpuri pentru curatarea pielii si a parului.Absoartbe grasimea si celulele moarte, remineralizeaza si detoxifica.

Cele doua componente ale mastii lucreaza sinergic pentru curatarea, hidratarea si hranirea tenului, radandu-i stralucirea si prospetimea.

admin